ocure, het 100% natuurlijke en veganistische voedingssupplement om de immuniteit te versterken

Na enkele maanden van ontwikkeling, discussies, tests, … kortom, van creatie, lanceert het ozen.eco team zijn allereerste product: ocure.

Ocure, een voedingssupplement op basis van Indiase Gentiaan en vrucht van de Amla, is een ideale combinatie om de natuurlijke afweer te versterken. Indiase Echinacea, een waar geschenk van de natuur, wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurvedische en Zuid-Aziatische geneeskunde. Bekend om zijn koortswerende eigenschappen en zijn positieve effect op infecties van de luchtwegen (verkoudheid, griep, enz.), werd het al snel het ideale ingrediënt voor het eerste product van de start-up. De Amla vrucht is een citrusvrucht die rijk is aan vitamine C, wat een uitstekende aanvulling is op de deugden van Echinacea uit India.

ocure is ook een 100% veganistisch, 100% natuurlijk product, waarvan de verpakking volledig recycleerbaar is, maar ook en vooral herbruikbaar, twee van de wensen van de oprichters voor een minder grote impact op de ecologie.

Het product is verkrijgbaar in apotheken, parafarmacie, e-apotheek en de o-shop van ozen.eco.