Wat betekent "100% natuurlijk"?

Wij zijn er trots op dat wij u producten kunnen aanbieden die niet alleen volledig plantaardig zijn, maar ook 100% natuurlijk. Maar wat is een 100% natuurlijk voedingssupplement?

Het is gewoon een voedingssupplement waarvan de ingrediënten 100% plantaardig zijn en waarvan de actieve stoffen niet fysico-chemisch geëxtraheerd zijn om ze te isoleren.  Zo komen alle actieve stoffen van een plant in hun eenvoudigste vorm voor, die dan “totaal poeder” wordt genoemd, en kunnen ze dus volledig tot uiting komen, met synergieën in het spel!

In tegenstelling tot dit 100% natuurlijke recept, onderwerpt de industrie de planten over het algemeen aan een fysische en/of chemische extractie (op basis van ethanol, methanol, chloroform, enz.) van de belangrijkste actieve stof. Bij dit proces wordt dus slechts één van de actieve bestanddelen van de plant gebruikt. Deze methode, die ingewikkelder en ingrijpender is en vaak de essentie van de plant verandert, richt zich op één molecule van de plant en extraheert deze om meer geconcentreerde elementen te verkrijgen…

Waarom hebben we gekozen voor het “100% natuurlijk” gebruik?

Het 100% natuurlijke gebruik maakt het mogelijk dat de synergieën die in natuurlijke toestand tussen de verschillende moleculen van de plant bestaan, intact blijven. Het zijn juist deze synergieën die verantwoordelijk zijn voor de therapeutische werking van de plant of delen van de plant, zodat als deze veranderd worden, het ingrediënt (geheel of gedeeltelijk) zijn werking verliest.

Kortom! Laten we de voorkeur geven aan de essentie van de natuur 🌿🛡️💪

100% naturel