Laten we de apothekers steunen!

Als belangrijke spelers in de gezondheidssector zijn de apotheken niet gespaard gebleven van de crisis in verband met de pandemie van het coronavirus.

De daling van het klantenverkeer die tijdens de eerste golf werd waargenomen (vooral in apotheken in winkelcentra en stadscentra) leidde onvermijdelijk tot een daling van de apotheekomzet, vooral omdat de populairste producten (maskers en hydroalcoholische gels) snel door hun voorraad heen waren.

Ook de apothekers zijn noodgedwongen in de voorste linie van de strijd tegen Covid-19 geplaatst, vanwege hun rol als gemakkelijk toegankelijke en kosteloze adviseurs, en zijn daarom niet alleen blootgesteld aan het virus, maar ook aan de ongerustheid van de klanten, die zich zorgen maken over hun gezondheid en die van hun familieleden.

Wij nodigen u daarom uit uw plaatselijke apotheker te steunen door hem of haar te kiezen bij uw gezondheidsaankopen. Wij hebben ervoor gezorgd dat onze producten verkrijgbaar zijn in alle apotheken in België. Om ocure (of zelfs een van onze toekomstige producten) te kopen, gaat u naar de dichtstbijzijnde apotheek. Op die manier steunt u een lokale winkelier!