Zij hebben ocure getest en goedgekeurd!

Deddy-And-Co

Audrey Liégeois – Deddyandco

Audrey alias Deddy omschrijft zichzelf als een “gekke moeder met een teder hart”. Deze Spaanse creatieveling in hart en nieren laat u via haar blog en sociale netwerken kennismaken met smakelijke recepten die door haar gezinnetje (het “Team Chouket”) zijn goedgekeurd, met schoonheids- en welzijnsproducten, en dat alles op een spontane, goedgemutste en verfrissend natuurlijke manier!

Instagram     Facebook     Blog 

Alessia Amodio – Drink & lipstick

Als haar wordt gevraagd zichzelf in een paar woorden te beschrijven, zegt Alessia dat ze “ontroerend, hartstochtelijk, zo blij als een mossel en volkomen onconventioneel” is. Ze begon haar blog in 2011 uit passie voor mode en heeft sindsdien een groot deel ervan overgebracht naar Instagram, waar ze sneller en gemakkelijker haar vele passies en ontdekkingen kan delen. De energie die Alessia uitstraalt via haar content is aanstekelijk!

Instagram     Facebook     Blog 

Drink-Lipstick